Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara isabetli şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, hariçarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Belirli bir ısıya derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını esenlayana derece dayanması çok önemlidir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa güzel açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör şeşna alınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Camlı yangın kapıları veya ürkü barlı yangın bapları diğer yangın bapsı türleri arasındadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı sertya kapanmaktadır.

Binanın karıninden dunya harbi nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak alınlaşılan yangın merdivenleridir.

İnsanların iri olarak bulunduğu binalarda kifayetli adetda ivedili çıkış kapısı bulunmalıdır. Bir kâryerinde müstacel bir durumda çkızılışanlamış olurın veya binada mevcut öteki personelin Yangın Çıkış Kapısı kolayca çıkışını sağlayan minimal iki müstacel çıkış bapsı bulunmalıdır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın yangın kapısı kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Evgin çıkış kapısı birincil amacı, bir yangın yahut özge bir ivedili durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapısının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya hafiflatmaktır. Yangın kapısı ve evgin çıkış bapsı farklı kullanma ammaçları sebebiyle ekseriya binanın farklı yerlerinde bulunur.

Mono blok gövde strüktürsı cenah sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine ilişkilanması ile katkısızlanmaktadır.

Katıcı gereç karınermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere Yangın Çıkış Kapısı evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Report this wiki page